Cursuri aerobic copii Bucuresti  
 
Cursuri aerobic copii Bucuresti Cursuri fitness copii Bucuresti Servicii fitness copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Aerobic copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Instructori aerobic copii Bucuresti
 
 
 
Cursuri atletism copii Bucuresti

Unde pot face copiii cursuri de atletism in Bucuresti?

Atletismul este un sport complex, ce implica foarte multe probe, si care nu poate fi practicat la nivel avansat decat pe o pista de atletism amenajata corespunzator. Atletismul inseamna alergare de viteza sau rezistenta, sarituri peste obstacole, saritura in inaltime, sarituri la groapa cu nisip, aruncari cu greutati sau sulita.
 

In Bucuresti exista cateva piste de atletism unde ne putem desfasura fara probleme cursurile: pista de atletism Lia Manoliu sector 2, pista de atletism Dinamo sector 2, pista de atletism Ioland Balas Soter sector 1. Nu sunt pistele cele mai performante, cu toate dotarile necesare, dar pe aceste piste se sustin inca diverse competitii nationale si internationale de atletism pentru copii si tineret.

In ceea ce priveste cursurile noastre de atletism, acestea se desfasoara in aer liber (atunci cand vremea ne permite) pe pista stadionului Dinamo. Grupele sunt formate din maxim 10 copii de varsta si nivel apropiat. Varsta minina acceptata este de 5 ani, iar plata se poate face si la sedinta.

Ce fel de exercitii facem cu copiii la orele de atletism ? Nu ne restrangem activitatea doar la probe de atletism : facem alergare pe diverse distante, sarituri peste obstacole, jocuri cu mingea, jocuri recreative de echipa, exercitii pentru dezvoltarea motricitatii, exercitii de aerobic pentru a imbunatati sistemul cardiorespirator, exercitii de fitness cu greutatea propriului corp – genoflexiuni, abdomene pe salteluta, flotari, etc.

Atletismul este un sport de baza, aici copiii invatand cum sa alerge corect, cum sa respire in timpul efortului fizic, cum sa isi coordoneze bratele si picioarele in miscari simple sau complexe. Riscul accidentarilor este redus in comparatie cu sporturile de contact sau de echipa (judo, fotbal) iar pretul unei sedinte este foarte accesibil (25 RON).

Avand in vedere faptul ca facem sport in aer liber, pe o pista de atletism, beneficiem de o gramada de avantaje: miscare de voie in natura, spatiu larg de desfasurare, echipamente si accesorii pentru fel si fel de jocuri (kit-uri de motricitate, mingi, jaloane, corzi, saltelute, samd). Suntem o echipa de instructori tineri certificati MTS in diferite ramuri sportive si avem de partea noastra si o experienta frumoasa si variata ! Va asteptam cu drag la antrenamente noastre in aer liber !

 
 

Echipa Mini Sport va asteapta cu drag la cursurile si evenimentele sportive pe care le organizeaza in Bucuresti, la munte si la mare! Serviciile pe care le oferim sunt:

- cursuri de atletism pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de autoaparare pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- pregatire fizica generala, exercitii de motricitate, coordonare, agilitate, dezvoltarea fortei, vitezei si andurantei (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de inot pentru copii (Bucuresti sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de aerobic si fitness pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- organizarea de tabere sportive pentru copii la mare si la munte

Motto-ul nostru: Sportul inseamna dezvoltare personala! Obiectivul nostru: O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Va multumim! Pentru detalii ne puteti contacta la 0754 042 648.

 
 
 
 
   
 
Acasa Despre noi Servicii Obiective Copiii si sportul Galerie foto/video Contact
 
Servicii web design Bucuresti