Cursuri aerobic copii Bucuresti  
 
Cursuri aerobic copii Bucuresti Cursuri fitness copii Bucuresti Servicii fitness copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Aerobic copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Instructori aerobic copii Bucuresti
 
 
 

Cum ne pregatim pentru cursurile de atletism, aerobic sau fitness

Orice parinte ar trebui sa stie cateva lucruri de baza in ceea ce priveste ora de sport a copilului sau - indiferent ca vorbim despre cursul de atlesim, de karate, tenis, fotbal, aerobic sau inot.

Copiii sunt plini de energie, iar noi, ca parinti inteligenti trebuie sa le folosim aceasta energie intr-un mod constructiv si educativ. Ori sportul este cea mai buna optiune pe care o avem !
 

In timpul antrenamentelor sportive sustinute in mod organizat, copiii depun efort si transpira. De aceea este important ca ei sa manance si sa bea bine inainte, pentru a avea energia necesara. Se recomanda ca o masa consistenta sa fie luata cu 1:30-2 ore pentru ca sa poata fi facuta digestia. Uneori, daca simt nevoia, inainte de antrenament pot lua cateva guri de apa, suc natural sau consuma 1 fruct. Ideea este ca sa nu se intre in sala de sport cu burta plina!

O masa consistenta poate insemna o ciorba, orez cu legume si piept de pui, sau un sandwich satios. Ca bauturi, recomandam apa (minerala sau plata), sucurile naturale sau cele care au cat mai putin zahar.

In general, la copii, antrenamentele dureaza intre 1-1:30 ore si se recomanda un consum minim de apa sau alimente ! Orice aport suplimentar care nu este absolut necesar poate strica antrenamentul copilului creandu-i disconfort abdominal.

Dupa antrenament se recomanda hidratare (apa, sucuri si fructe) si abia dupa 30-40 de minute, cand organismul cere, o masa zdravana pentru refacerea rezervelor de micro si macro nutrienti.

Un alt aspect important la care parintii trebuie sa fie atenti, in afara de alimentatia copiilor, este transpiratia! Este bine ca dupa antrenament copiii sa fie rapid stersi pe cap, gat si urechi si imbracati in haine curate si uscate. Daca ei vor sta in curent sau in frig transpirati, exista riscul racelilor si junghiurilor.

Acestea fiind spune va asteptam cu drag la cursurile noaste de atletism, aerobic si fitness in aer liber, pe pista stadionului Dinamo !

 
 

Echipa Mini Sport va asteapta cu drag la cursurile si evenimentele sportive pe care le organizeaza in Bucuresti, la munte si la mare! Serviciile pe care le oferim sunt:

- cursuri de atletism pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de autoaparare pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- pregatire fizica generala, exercitii de motricitate, coordonare, agilitate, dezvoltarea fortei, vitezei si andurantei (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de inot pentru copii (Bucuresti sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de aerobic si fitness pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- organizarea de tabere sportive pentru copii la mare si la munte

Motto-ul nostru: Sportul inseamna dezvoltare personala! Obiectivul nostru: O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Va multumim! Pentru detalii ne puteti contacta la 0754 042 648.

 
 
 
 
   
 
Acasa Despre noi Servicii Obiective Copiii si sportul Galerie foto/video Contact
 
Servicii web design Bucuresti