Cursuri aerobic copii Bucuresti  
 
Cursuri aerobic copii Bucuresti Cursuri fitness copii Bucuresti Servicii fitness copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Aerobic copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Instructori aerobic copii Bucuresti
 
 
 
Fitness aerobic copii Bucuresti

Exercitii de aerobic si fitness pentru copii

Oare ce inseamna fitness pentru copii? La ce intensitate trebuie facute exercitiile de aerobic de catre copii? Iata doua intrebari interesante pe care si le pun parintii cand aud de conceptele de fitness si aerobic pentru copii.

Fitness pentru copii inseamna pregatire fizica generala, exercitii efectuate doar cu greutatea corpului in care sunt implicati toti muschii corpului! Prin fitness pentru copii NU intelegem ridicatul greutatilor sau lucrul la aparatele dintr-o sala de fitness.

 

Fitness pentru copii nu trebuie sa insemne muschi, poze la bustul gol pe Facebook, sau borcane cu prafuri pentru dezvoltare musculara. NU! fitness-ul pentru copii inseamna conditie fizica, motricitate, flexibilitate, viteza, rezistenta si forta, capatate prin antrenament constant, fara siretlicuri. Sa nu reducem conceptul de fitness doar la muschi!

Orice copil care practica in mod constant un sport trebuie sa faca si pregatire fizica (pe langa antrenamentul specific sportului respectiv): flotari, abdomene, alergare de viteza si rezistenta, genoflexiuni, exercitii de izometrie, sarituri peste obstacole, exercitii de aerobic.

La ce intensitate este bine sa se faca aceste exercitii de fitness sau aerobic? Copiii au multa energie, si daca nu si-o consuma nu isi gasesc locul, nu au un somn linistit, nu mananca bine etc. Recomandarea noastra este ca sportul sa fie facut in asa fel incat copilul sa oboseasca la antrenament. Nu de fiecare data sa dea totul, evident, dar sa oboseasca.

Cum ne dam seama ca un copil a obosit? Se inroseste la fata usor, incepe sa transpire, sa gafaie, nu mai poate vorbi fara sa faca pauza, corectitudinea exercitiilor scade (ex: flotari incorecte), mareste pauza intre repetitii (abdomene sau genoflexiuni cu pauza marita).

Inca o data va spunem, dragi parinti, sa aveti grija la experienta instructorului pe care il alegeti, si eventual sa urmariti de pe margine cateva antrenamente ale copilului dvs.

Noi va asteptam cu drag la cursurile noastre de atletism, aerobic si fitness in aer liber, pe pista stadionului Lia Manoliu sau Dinamo Bucuresti.

 
 

Echipa Mini Sport va asteapta cu drag la cursurile si evenimentele sportive pe care le organizeaza in Bucuresti, la munte si la mare! Serviciile pe care le oferim sunt:

- cursuri de atletism pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de autoaparare pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- pregatire fizica generala, exercitii de motricitate, coordonare, agilitate, dezvoltarea fortei, vitezei si andurantei (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de inot pentru copii (Bucuresti sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de aerobic si fitness pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- organizarea de tabere sportive pentru copii la mare si la munte

Motto-ul nostru: Sportul inseamna dezvoltare personala! Obiectivul nostru: O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Va multumim! Pentru detalii ne puteti contacta la 0754 042 648.

 
 
 
 
   
 
Acasa Despre noi Servicii Obiective Copiii si sportul Galerie foto/video Contact
 
Servicii web design Bucuresti