Cursuri aerobic copii Bucuresti  
 
Cursuri aerobic copii Bucuresti Cursuri fitness copii Bucuresti Servicii fitness copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Aerobic copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Instructori aerobic copii Bucuresti
 
 
 
Cursuri fitness copii Bucuresti

De cate ori este bine sa faca sport copilul meu?

Iata inca o intrebare des intalnita in randul parintilor... Din experienta noastra de peste 25 de ani ca practicanti de diferite sporturi (karate, inot, atletism, fitness si aerobic), va putem spune cu certitudine, ca pentru un copil, 2 maxim 3 antrenamente pe saptamana cu durata de 1-1:30 ore sunt reteta perfecta!
 

Recomandam antrenamentele inainte de culcare cu 2-3 ore! De asemenea va sfatuim sa urmariti cu atentie evolutia copilului, si daca devine plictisit de un sport, sa cautati noi provocari pentru el intr-un alt sport!

Care ar fi beneficiile unui astfel de "program sportiv" regulat pentru copilul dvs?

In primul rand vorbim de dezvoltatea unui corp sanatos, armonios, puternic si rezistent, cu un metabolism bun; de dezvoltatea reflexelor, de perfectionarea in timp a motricitatii si coordonarii brate-picioare-respiratie; de cunoasterea de sine, de definirea unei personalitati puternice, a unei atitudini mentale de luptator ("Da! eu pot! eu voi reusi!")

In al doilea rand, acest program ii permite copilului sa aiba timp si de scoala, si de distractie cu amicii! Totodata, regularitatea antrenamentelor il vor invata sa devina mai organizat cu timpul sau, si va identifice activitatile care merita fata de cele care sunt doar o pierdere de timp. De ce am pomenit de antrenamente care sa se termine cu 2-3 ore inainte de culcare? pentru ca astfel somnul va fi cel mai bun, si foarte odihnitor! Daca antrenamentul are loc in timpul diminetii sau dupa-amiezei si copilul depune un efort mare, care sa il consume psihic, atunci capacitatea lui de atentie la scoala si de asimilare de informatii noi scade!

Pe foaie lucrurile par simple, dar in realitate nu este chiar asa...copiii hiperactivi vor dori mai mult sport (deci mai putin timp pentru teme si invatat), iar cei mai putin dinamici vor fugi de sport (cautand alte refugii).

Parerea noastra este ca indiferent de pasiunea unui copil (muzica, matematica, literatura etc) el TREBUIE sa faca si sport! Sport pentru sanatate! Sport pentru un corp slab si nu obez! Sport pentru o minte limpede si odihnita!

Stim ca nu este usor, si noi am trecut prin momente dificile: ne-am saturat de un anumit sport, ne-am accidentat grav, nu am reusit sa ne terminam toate temele pentru a doua zi, am avut corigente sau restante, si din pacate nu am fost olimpici la nici o materie...Dar permanent noi ne-am urmat PASIUNEA!

Noi am facut si facem ceea ce ne place! Ceea ce ne aduce bucurie in suflet si ne face fericiti! Am facut ceea ce ne-a dat permanent incredere in noi, si ne-a adus zambetul pe buze descretindu-ne fruntile!

 
 

Echipa Mini Sport va asteapta cu drag la cursurile si evenimentele sportive pe care le organizeaza in Bucuresti, la munte si la mare! Serviciile pe care le oferim sunt:

- cursuri de atletism pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de autoaparare pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- pregatire fizica generala, exercitii de motricitate, coordonare, agilitate, dezvoltarea fortei, vitezei si andurantei (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de inot pentru copii (Bucuresti sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de aerobic si fitness pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- organizarea de tabere sportive pentru copii la mare si la munte

Motto-ul nostru: Sportul inseamna dezvoltare personala! Obiectivul nostru: O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Va multumim! Pentru detalii ne puteti contacta la 0754 042 648.

 
 
 
 
   
 
Acasa Despre noi Servicii Obiective Copiii si sportul Galerie foto/video Contact
 
Servicii web design Bucuresti