Cursuri aerobic copii Bucuresti  
 
Cursuri aerobic copii Bucuresti Cursuri fitness copii Bucuresti Servicii fitness copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Aerobic copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Instructori aerobic copii Bucuresti
 
 
 
Cursuri atletism copii Bucuresti

Cursuri de atletism, cursuri de inot sau karate pentru copilul meu?

Aceasta este cea mai dificila intrebare a unui parinte...Ce sport sa aleaga pentru copilul sau? ce sport este cel mai indicat pentru micutul sau ?
 

Raspunsul nostru este urmatorul: nu parintele trebuie sa aleaga pentru copil, ci copilul singur trebuie sa isi aleaga sportul! Cu totii stim cat de multe beneficii aduce practicarea unui sport in viata copiilor. Ca parinti, aveti responsabilitatea de a merge cu copilul dvs prin mai multe sali de sport, chiar si pe la mai multi instructori sportivi, pentru a gasi ceea ce cautati.

Degeaba il fortati pe cel mic sa faca inot (pentru ca asa ati auzit dvs, ca inotul este cel mai bun sport) daca lui nu ii place, daca el singur nu simte interes pentru acest sport, si vrea de exemplu la cursuri de karate. A forta fara explicatii, fara argumente un copil sa faca un anumit sport, este o greseala. Mult mai bine este daca ii dati motive logice, de genul: "mai devreme sau mai tarziu trebuie sa inveti sa inoti, pentru ca vei vrea sa mergi la mare cu noi si sa te joci in valuri!" sau "la cursurile de karate vei invata sa te aperi, si sa nu iti mai fie frica de baietii mai mari decat tine".

"Dar am fost cu el pe la mai multe sali de sport, l-am dus si la cursuri de inot, si la cursuri de atletism, si la karate, fotbal etc...dar nu i-a placut nicaieri. Ce sa facem?"

Va rugam sa retineti: Nu neaparat ca nu i-a placut sportul in sine, ci poate instructorul sau metodologia sa de antrenament!

Sa luam exemplul unui instructor care face un antrenament riguros cap-coada, faza pauze de joaca, fara sa ii asculte pe copii si sa vorbeasca cu ei despre pataniile de peste zi...este cam greu sa il placi, nu? si daca mai si tipa la copii cand ii corecteaza...este cireasa de pe tort :)

Copiii au nevoie de jocuri recreative, de pauze distractive in timpul antrenamentelor sportive...Si tine de experienta instructorului sportiv sa imbine placutul cu utilul! Dar cand la cursurile de atletism sau de karate sunt 20 de copii...cum sa ai timp si rabdare sa te ocupi de fiecare in parte, sa pui mana pe fiecare si sa il corectezi? sa discuti cu fiecare in parte si sa il motivezi cat de putin?

La cursurile noastre nu ne plictisim absolut deloc! Facem exercitii foarte variate din atletism, karate, aerobic, si avem jocuri de motricitate super distractive! In plus, grupele noastre au maxim 10 copii!

Unde facem sport? In aer liber, pe pista stadionului Dinamo, si ne adresam copiilor mai mari de 5 ani, in special din sector 1, sector 2 si sector 3, fiind aproape de statia de metrou Stefan cel Mare. Va asteptam cu drag! Valentin si Janine

 
 

Echipa Mini Sport va asteapta cu drag la cursurile si evenimentele sportive pe care le organizeaza in Bucuresti, la munte si la mare! Serviciile pe care le oferim sunt:

- cursuri de atletism pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de autoaparare pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- pregatire fizica generala, exercitii de motricitate, coordonare, agilitate, dezvoltarea fortei, vitezei si andurantei (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de inot pentru copii (Bucuresti sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de aerobic si fitness pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- organizarea de tabere sportive pentru copii la mare si la munte

Motto-ul nostru: Sportul inseamna dezvoltare personala! Obiectivul nostru: O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Va multumim! Pentru detalii ne puteti contacta la 0754 042 648.

 
 
 
 
   
 
Acasa Despre noi Servicii Obiective Copiii si sportul Galerie foto/video Contact
 
Servicii web design Bucuresti