Cursuri aerobic copii Bucuresti  
 
Cursuri aerobic copii Bucuresti Cursuri fitness copii Bucuresti Servicii fitness copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Aerobic copii Bucuresti Cursuri atletism copii Bucuresti Instructori aerobic copii Bucuresti
 
 
 

Fac sport. Simt ca traiesc!


Lance Armstrong scria in cartea sa “Fiecare secunda conteaza”:

“Deci, se pare ca pana la urma voi trai…De cate ori simt nevoia sa fiu sigur ca TRAIESC, sa simt ca sunt VIU,  ma duc intr-un loc numit Groapa Mortului si dupa ce privesc un timp apa cazand ma dezbrac si ma arunc in ceea ce eu consider frumusete absoluta.

Sa zicem ca este o modalitate proprie de a-mi verifica semnele vitale. Groapa Mortului este o imensa cascada sapata in calcar, undeva in Texas, intr-un tinut atat de salbatic si de retras incat imi este foarte greu sa dau indicatii despre cum se ajunge acolo.

 
Stau acolo langa cascada inalta de 15 metri si privesc caderea apei iar apoi ma examinez pe mine in timp ce cad odata cu ea. Este o cadere ce nu se mai sfarseste parca, imi usuca gura numai gandindu-ma la ea. Distanta pana jos, in lac, este atat de mare incat ai timp suficient sa te gandesti la mai multe lucruri. Suficient de mare incat sa-ti treaca prin minte un prim gand: Un pic de frica nu strica nimanui si apoi inca unul, cand atingi apa: O, la naiba, dar rece mai este!

In momentul in care sar sunt cateva semne care ma conving fara dubiu ca sunt in viata, si IUBESC senzatiile acestea! pulsul devine accelerat, sunetul persistent al propriei mele respiratii si inima mea pe care o aseman cu un prizonier ce loveste cu insistenta gratiile cutiei mele toracice.

” Sportul ne face sa ne simtim corpul, toti muschii si durerile din ei, sa fim puternic ancorati in prezent: aici si acum. Indiferent ca sarim cu parasuta, ca jucam baschet sau facem aerobic, corpul nostru este factorul comun tuturor, iar senzatiile si perceptiile pe care el ni le transmite ne fac sa simtim ca traim. Simtim bataile puternice ale inimii, simtim respiratia rapida, simtim teama acuta. Traim. Traim momentul prezent.

In timp ce facem sport, mintea noastra se goleste, sau mai bine zis TREBUIE sa se goleasca, sa se deconecteze de la toate problemele cotidiene, de la trecut si de la viitor, pentru a fi aici si acum, in prezent, atenta la miscarile corpului, la coordonare. Ce se intampla daca mintea noastra este in alta parte? ne accidentam, suntem stangaci, gresim. Antrenamentul nu ne iese si suntem usor frustrati.

Sportul realizeaza, foloseste si dezvolta conexiunea corp-minte. Cat de tare doriti sa dezvoltati aceasta conexiune complexa, depinde numai de dvs.

Faceti sport, pentru ca sportul inseamna zambet, culoare, muzica, energie! Sportul inseamna viata!

Nota: Poate ca suntem putin capriciosi, dar noi vrem zi de zi sa simtim ca traim, asa ca zi de zi facem sport
 
 

Echipa Mini Sport va asteapta cu drag la cursurile si evenimentele sportive pe care le organizeaza in Bucuresti, la munte si la mare! Serviciile pe care le oferim sunt:

- cursuri de atletism pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de autoaparare pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- pregatire fizica generala, exercitii de motricitate, coordonare, agilitate, dezvoltarea fortei, vitezei si andurantei (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de inot pentru copii (Bucuresti sector 1 sector 2 sector 3)
- cursuri de aerobic si fitness pentru copii (Bucuresti, sector 1 sector 2 sector 3)
- organizarea de tabere sportive pentru copii la mare si la munte

Motto-ul nostru: Sportul inseamna dezvoltare personala! Obiectivul nostru: O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Va multumim! Pentru detalii ne puteti contacta la 0754 042 648.

 
 
 
 
   
 
Acasa Despre noi Servicii Obiective Copiii si sportul Galerie foto/video Contact
 
Servicii web design Bucuresti